Обосновани Футболни Прогнози

Есберг - Нордселанд

22 Юли 2013 - 20:00
Есберг
Нордселанд
Прогноза: X2
Коефициент: 1.45
4 - 0
непозната футболни прогнози

След вчерашната прогноза днес мисля да обърна внимание на футболната среща между футболистите на Есберг и Нордселанд от 2-ия кръг на сезона в Дания в Суперлига.

Факти и данни за днешната среща:

Есберг

Домакините от Есберг са 11-ти във временното подреждане без спечелена точка, от старта на новия сезон, като са реализирали 0 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 0 гола в мрежата си. Като домакин Есберг все още не е изиграл нито една среща досега, като все още не е реализирал нито един гол в противниковата врата и все още не е инкасирал нито едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на EfB е записал 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 10 вкарани и 4 получени гола.

Нордселанд

Гостуващият тим на Нордселанд е 11-ти във временното класиране без спечелена точка, от старта на новия сезон, като е успял да вкара 0 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 0 попадения в мрежата си. Като гост тимът все още няма изиграна среща до момента, като все още не е отбелязал нито едно попадение в противниковата врата и все още не е позволил да му отбележат нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Суперлига съставът на Нордселанд е постигнал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 9-9.

Есберг - Нордселанд - директни двубои

В предишните 5 играни срещи между двата тима, Есберг има записани 3 успеха, а отбора на Нордселанд е спечелил 2 победи, при общо голово съотношение 5-5. В последните 2 срещи у дома срещу Нордселанд, Домакините от Есберг са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините допусна поражение в предишния кръг в шампионата на Дания, а на собствения си терен е с 2 успеха.

Тимът на гостите постигна успех в последния си мач в Дания, а далеч от дома има загуба в предишния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.45 Резултат: 4 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.