Обосновани Футболни Прогнози

Сривиджая Палембанг - Персепам Мадура Юнайтед

15 Юли 2013 - 17:00
Сривиджая Палембанг
Персепам Мадура Юнайтед
Прогноза: 1
Коефициент: 1.28
0 - 4
непозната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе насочено от доста задоволителните коефициенти във футболната среща между футболните състави на Сривиджая Палембанг и Персепам Мадура Юнайтед от 29-ия кръг на първенството в Индонезия в Суперлигата.

Факти и данни за предстоящата футболна среща:

Сривиджая Палембанг

Сривиджая Палембанг са на 4-та позиция във временното класиране със събрани 53 точки, натрупани след 16 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 27 двубоя имат голова разлика 49-41. На собствения си стадион Сривиджая Палембанг има 14 мача до момента, в които има 9 победи, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 25-13.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Сривиджая Палембанг са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са вкарали 13 гола и са допуснали 12 попадения.

Персепам Мадура Юнайтед

Гостуващият тим на Персепам Мадура Юнайтед е 11-ти в класирането с актив от 34 точки, събрани след 9 победи, 7 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 срещи е отбелязал 32 гола в противниковата врата и е инкасирал 43 попадения в своята мрежа. При гостуванията си отборът е изиграл 14 двубоя, в които има 3 победи, 3 равенства и 8 загуби, вкарал е 12 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 25 гола във вратата си.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Персепам Мадура Юнайтед е постигнал 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 9-9.

Сривиджая Палембанг - Персепам Мадура Юнайтед - директни мачове

В предишната среща между двата противника, тимът на Сривиджая Палембанг е записал една победа, а тима на Персепам Мадура Юнайтед не е постигнал нито една победа.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на Сривиджая Палембанг е в серия от 2 поредни равенствa в Индонезия, а на своя стадион записа реми в последния си мач.

Отборът на Персепам Мадура Юнайтед е в серия от 2 успеха в първенството на Индонезия, а при гостуванията си е в серия от 2 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.28 Резултат: 0 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.