Обосновани Футболни Прогнози

КоТеПе - АС Оулу

1 Юли 2013 - 18:30
КоТеПе
АС Оулу
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
0 - 0
позната футболни прогнози

Днес попаднах на значително добрите коефициенти в сблъсъка от 12-ия кръг на текущият сезон в Икьонен на Финландия между футболните състави на КоТеПе и АС Оулу.

Информацията за днешната футболна среща:

КоТеПе

КоТеПе заемат 4-та позиция в таблицата с временното класиране с общ актив от 19 точки, от 5 победи, 4 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 11 двубоя имат голова разлика 12-13. На домашна сцена съставът на КоТеПе има 5 двубоя досега, в които има 4 победи, 1 равенство и нито една загуба у дома, вкарал е 7 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на КоТеПе е записал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 5 гола.

АС Оулу

Гостуващият състав на АС Оулу заема 5-та позиция във временното подреждане с актив от 16 точки, след 4 победи, 4 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните 10 срещи има положителна голова разлика 14-13. При визитите си тимът е играл 5 мача, в които има 2 победи, 2 равенства и една загуба, вкарал е 4 гола във вратата на приемащите го отбори и е получил 4 попадения във вратата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на АС Оулу е постигнал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 6 гола.

КоТеПе - АС Оулу - директни двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата противника, КоТеПе не е постигнал нито една победа, отбора на АС Оулу е постигнал 3 победи, а в 2 двубоя двата отбора не са успели да се победят, при общо голово съотношение 7-13. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу АС Оулу, Домакините от КоТеПе са постигнали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от КоТеПе постигна успех в предишния кръг в Финландия, а на собствения си терен стигна до равенство в последната си среща.

Отборът на гостите от АС Оулу постигна победа в последния кръг в шампионата, а при визитите си има успех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.