Обосновани Футболни Прогнози

КА Акурейри - Волсунгур Хусавик

4 Юли 2013 - 22:15
КА Акурейри
Волсунгур Хусавик
Прогноза: 1
Коефициент: 1.42
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между футболните отбори на КА Акурейри и Волсунгур Хусавик от 9-ия кръг на футболния шампионат в Първа Дивизия на Исландия.

Факти и данни за предстоящия мач:

КА Акурейри

Домакините от КА Акурейри заемат 9-то място в таблицата с актив от 8 точки, постигнати след 2 победи, 2 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните 8 мача са успели да реализират 9 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 14 гола в мрежата си. Пред своите предани почитатели отборът на КА Акурейри е играл 3 двубоя до момента, в които е записал една победа, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 2-2.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на КА Акурейри са постигнали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 13 гола.

Волсунгур Хусавик

Отборът на гостите от Волсунгур Хусавик е 12-ти във временното подреждане със събрани 2 точки, след 2 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като все още търси първата си победа, като в изиграните 8 мача има отрицателна голова разлика 6-16. На чужд терен съставът е изиграл 3 мача, в които е записал едно равенство и 2 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, при голова разлика 4-7.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Волсунгур Хусавик имат записани 1 равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 5 вкарани и 14 получени гола.

КА Акурейри - Волсунгур Хусавик - директни срещи

.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините стигна до равенство в последния си мач в първенството, а у дома има успех в последната си среща.

Съставът на гостите е с 2 поражения в първенството, а при визитите си е с 2 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.42 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.