Обосновани Футболни Прогнози

Шинник Ярославл - Салют Белгород

18 Юли 2013 - 18:00
Шинник Ярославл
Салют Белгород
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 0
позната футболни прогнози

Днеска попаднах на мача между тимовете на Шинник Ярославл и Салют Белгород от 3-ия кръг на футболния сезон в Първа Дивизия на Русия.

Предоставям факти и статистика за днешната футболна среща:

Шинник Ярославл

Домакините от Шинник Ярославл са 3-ти във временното подреждане с 4 точки, след една победа и едно равенство, като тима все още е без загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 2 мача имат положителна голова разлика 2-1. Пред собствените си горещи фенове съставът има един двубой до момента, в който има 1 равенство, при обща голова разлика 1-1.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Шинник Ярославл е постигнал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 5-2.

Салют Белгород

Гостуващият отбор на Салют Белгород е 12-ти във временното класиране с актив от 2 точки, след 2 последователни равни срещи от началото на новото първенство, като в изиграните общо 2 мача е вкарал 1 гола в противниковата врата и е допуснал 1 попадения в своята мрежа. Далеч от дома съставът има 1 двубой до момента, в който има 1 равенство, като все още не се е разписал в противниковата врата и все още не е позволил да му отбележат нито едно попадение във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Салют Белгород е постигнал една победа, 5 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 5-4.

Шинник Ярославл - Салют Белгород - директни срещи

В предишните 4 изиграни сблъсъка между двата състава, Шинник Ярославл е постигнал една победа, отбора на Салют Белгород няма записана нито 1 победа, а 3 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 2-1. В последните 2 срещи у дома с Салют Белгород, футболистите на Шинник Ярославл са записали една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на Шинник Ярославл постигна победа в предишния си двубой в първенството, а на собствения си терен е в серия от 2 равенствa.

Тимът на гостите от Салют Белгород е в серия от 4 равенствa в първенството на Русия, а далеч от дома е в серия от 2 равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.