Обосновани Футболни Прогнози

Олимпик Сараево - Леотар Требине

27 Юли 2013 - 18:30
Олимпик Сараево
Леотар Требине
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
4 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между футболните тимове на Олимпик Сараево и Леотар Требине от поредния кръг на текущият футболен шампионат в Висша Лига на Босна и Херцеговина.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешната футболна среща:

Олимпик Сараево

Домакините заемат 5-та позиция в таблицата с временното класиране с общ сбор от 49 точки, събрани след 13 победи, 10 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 30 мача са вкарали 34 гола и са инкасирали 26 попадения в мрежата си. На домашна сцена Олимпик Сараево е изиграл 15 двубоя до момента, в които е записал 8 победи, 4 равенства и 3 загуби, при голова разлика 16-11.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Вълците има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4-4.

Леотар Требине

Съставът на гостите от Леотар Требине е на 9-то място в таблицата с актив от 39 точки, след 10 победи, 9 равенства и 11 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 30 двубоя е вкарал 28 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 40 гола в мрежата си. Като гост отборът е играл 15 срещи досега, в които има 2 победи, 7 равенства и 6 загуби, при голова разлика 8-22.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига тимът на Леотар Требине е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 15 получени гола.

Олимпик Сараево - Леотар Требине - преки срещи

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата тима, тимът на Олимпик Сараево има записани 4 успеха, а състава на Леотар Требине е записал една победа, при общо голово съотношение 7-2. В последните 2 срещи у дома с отбора на Леотар Требине, Домакините от Олимпик Сараево имат 2 успеха.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините има неуспех в последния си мач в Босна и Херцеговина, а у дома има загуба в последната си среща.

Съставът на гостите от Леотар Требине има победа в предишния кръг в шампионата на Босна и Херцеговина, а при гостуванията си е в серия от 2 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.