Обосновани Футболни Прогнози

Урал Свердловска област - ЦСКА Москва

17 Юли 2013 - 16:30
Урал Свердловска област
ЦСКА Москва
Прогноза: 2
Коефициент: 1.44
2 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от 2-ия кръг на настоящият сезон в Русия в Премиер Лига между Урал Свердловска област и ЦСКА Москва.

Предоставям факти и статистика за днешния футболен двубой:

Урал Свердловска област

Урал Свердловска област са на 13-та позиция в таблицата с временното класиране с нула точки от началото на новия сезон, като са вкарали 0 гола в противниковата врата и са инкасирали 0 попадения в мрежата си. На домашна сцена отборът все още не е изиграл нито една среща до момента, като все още не е успял да се разпише в противниковата мрежа и все още не е позволил да му вкарат нито един гол в мрежата си.

В последните си 0 мача в първенството тимът на Урал Свердловска област има в актива си НЯМА СТАТИСТИКА, при обща голова разлика 0 вкарани и 0 получени гола.

ЦСКА Москва

Тимът на гостите от ЦСКА Москва е на 13-та позиция в таблицата без нито една точка, от старта на новия сезон, като има голова разлика 0-0. На чужд терен тимът все още не е изиграл нито един мач до момента, при голова разлика 0-0.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Армейци има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 8 гола.

Урал Свердловска област - ЦСКА Москва - преки мачове

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на Урал Свердловска област е с 0 загуби в шампионата, а при домакинствата си е с 0 загуби.

Отборът на гостите има неуспех в предишната си среща в първенството на Русия, а далеч от дома има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.