Обосновани Футболни Прогнози

ХИК Хелзинки - МИПА

29 Април 2013 - 18:30
ХИК Хелзинки
МИПА
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от поредния кръг на шампионата в Финландия в турнира Вейкауслига между ХИК Хелзинки и МИПА.

Ето и информацията за днешния сблъсък:

ХИК Хелзинки

Домакините от ХИК Хелзинки са на 5-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 3 точки, след 1 победа от началото на новия футболен шампионат, като са успели да вкарат 2 попадения в противниковата врата и са инкасирали 0 попадения в своята мрежа. У дома отборът на ХИК Хелзинки все още не е изиграл нито една среща досега, като все още не се е разписал във вратата на своите гости и все още не е допуснал нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Клуба има в актива си 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при обща голова разлика 16-6.

МИПА

Тимът на гостите от МИПА е втори във временното подреждане със събрани 4 точки, след една победа и едно равенство, като тима все още не е допуснал загуба от началото на шампионата, като в изиграните 2 срещи има голова разлика 2-1. На чужд терен отборът е играл 1 мач, в който има 1 равенство, при голова разлика 1-1.

В предишните си 6 официални двубоя в Вейкауслига футболистите на МИПА имат записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са реализирали в противниковата мрежа 8 попадения и са допуснали 8 попадения от играчите на противниците си.

ХИК Хелзинки - МИПА - директни срещи

В предишните 5 играни сблъсъка между двата съперника, отборът на ХИК Хелзинки е постигнал 3 успеха, тима на МИПА е спечелил 1 победа, а в 1 двубой двата противника са завършили наравно, при обща голова разлика 10-4. В предишните 2 двубоя на своя терен срещу състава на МИПА, Домакините от ХИК Хелзинки са постигнали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините е с 5 последователни победи в шампионата, а у дома е в серия от 3 поредни победи.

Тимът на гостите от МИПА постигна победа в последната си среща в шампионата на Финландия, а при визитите си е в серия от 2 последователни ремита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.