Обосновани Футболни Прогнози

Арка Гдиня - Полония Битом

24 Април 2013 - 20:00
Арка Гдиня
Полония Битом
Прогноза: 1
Коефициент: 1.22
3 - 1
позната футболни прогнози

Днеска видях сблъсъка между Арка Гдиня и Полония Битом от поредния кръг на шампионата в Полша в Първа Лига.

Стига приказки време е за фактите за днешната футболна среща:

Арка Гдиня

Домакините заемат 11-то място в класирането с общ сбор от 32 точки, натрупани след 9 победи, 5 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 мача са вкарали 25 гола във вратата на противниците си и са допуснали 21 гола в своята мрежа. На своя стадион Арка има 12 срещи, в които е записал 5 победи, едно равенство и 6 загуби, при голова разлика 14-10.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига футболистите на Арка Гдиня са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 8 гола.

Полония Битом

Гостуващият тим на Полония Битом е 18-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 7 точки, записани след една победа, 4 равенства и 18 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 срещи е отбелязал 14 попадения и е инкасирал 49 попадения в своята мрежа. При гостуванията си съставът е изиграл 11 мача досега, в които има 2 равенства и 9 загуби и все още няма победа навън, при обща голова разлика 7-26.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Лига футболистите на Полония Битом са постигнали 1 победа и 5 загуби, при голова разлика вкарани 2 гола и получени 14 гола.

Арка Гдиня - Полония Битом - директни двубои

В предишните 3 играни сблъсъка между двата отбора, тимът на Арка Гдиня има спечелени 3 успеха, а отбора на Полония Битом не е записал нито една победа, при общо голово съотношение 8-1. В предишната среща пред своите почитатели с отбора на Полония Битом, футболистите на Арка Гдиня са постигнали 1 победа.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Арка Гдиня е с 2 поредни поражения в Полша, а при домакинствата си допусна загуба в последната си среща.

Съставът на Полония Битом е в серия от 4 поражения в първенството, а на чужд терен е с 4 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.22 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.