Обосновани Футболни Прогнози

Анже - Каен

19 Април 2013 - 21:00
Анже
Каен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
1 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на мача от поредния кръг на текущият шампионат във Франция в турнира Лига 2 между футболните тимове на Анже и Каен.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия мач:

Анже

Играчите на тима домакин заемат трета позиция в класирането с актив от 55 точки, от 16 победи, 7 равенства и 9 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 32 двубоя имат голова разлика 46-30. У дома отборът на Анже има 16 двубоя, в които е записал 9 победи, 3 равенства и 4 загуби, отбелязал е 25 попадения във вратата на гостуващите тимове и е получил 14 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 2 играчите на Анже имат на сметката си 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са отбелязали 12 попадения и са получили 7 гола.

Каен

Отборът на гостите от Каен се намира на 5-то място във временното класиране с общ актив от 54 точки, записани след 15 победи, 9 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 срещи има голова разлика 40-21. Далеч от дома съставът има 16 срещи досега, в които е записал 5 победи, 7 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 18-12.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 2 съставът на Каен има записани една победа, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 4-4.

Анже - Каен - преки двубои

В предишните 5 изиграни срещи между двата тима, Анже не е записал нито една победа, Каен има записани 4 победи, а един мач е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 3-7. В предишните 2 двубоя пред своите фенове срещу Каен, Домакините от Анже нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините стигна до реми в предишната си среща в шампионата на Франция, а у дома постигна победа в последната си среща.

Съставът на гостите от Каен е в серия от 3 последователни ремита в първенството на Франция, а като гост записа реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.