Обосновани Футболни Прогнози

Гьозтепе Измир - Букаспор

15 Април 2013 - 20:00
Гьозтепе Измир
Букаспор
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска попаднах на доста изгодните коефициенти в сблъсъка между футболните състави на Гьозтепе Измир и Букаспор от 30-ия кръг на текущият шампионат в ТФФ Първа Лига на Турция.

Време е да предоставя информация за предстоящата среща:

Гьозтепе Измир

Гьозтепе Измир са 15-ти във временното подреждане с 32 точки, от 9 победи, 5 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 двубоя са успели да вкарат 24 попадения във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 36 гола в собствената мрежа. Като домакин тимът е играл 14 двубоя до момента, в които е записал 5 победи, 5 равенства и 4 загуби, реализирал е 14 попадения в мрежата на противниците си и е получил 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Гьозтепе Измир имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 7 гола.

Букаспор

Гостуващият отбор на Букаспор е 4-ти в таблицата с актив от 44 точки, от 12 победи, 8 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 29 срещи има голова разлика 41-28. При визитите си съставът има 14 срещи до момента, в които има 4 победи, 6 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 18-15.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Букаспор са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са отбелязали в противниковата мрежа 14 попадения и са инкасирали 11 попадения от футболистите на своите съперници.

Гьозтепе Измир - Букаспор - директни срещи

В предишните 3 изиграни сблъсъка между двата състава, Гьозтепе Измир има постигнатa една победа, а отбора на Букаспор има постигнати 2 успеха, при обща голова разлика 3-6. В последната среща пред своите привърженици срещу тима на Букаспор, играчите на Гьозтепе Измир нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на Гьозтепе Измир допусна неуспех в предишния кръг в шампионата на Турция, а на собствения си терен е с 2 последователни победи.

Отборът на гостите има успех в последната си среща в шампионата, а на чужд терен стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.