Обосновани Футболни Прогнози

Локомотив София - Славия

9 Април 2013 - 17:00
Локомотив София
Славия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между отборите на Локомотив София и Славия от 21-ия кръг на футболния сезон в А ПФГ на България.

Ето и фактите за днешния футболен сблъсък:

Локомотив София

Футболистите на състава домакин са на 11-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 17 точки, натрупани след 3 победи, 8 равенства и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 20 мача имат голова разлика 15-25. На домашна сцена Локомотив София има 10 мача до момента, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 11-10.

В предишните си 6 официални мача в А ПФГ съставът на Локомотив София е записал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 6 гола.

Славия

Тимът на гостите от Славия се намира на 8-ма позиция в таблицата с временното подреждане с 26 точки, постигнати след 7 победи, 5 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 мача има отрицателна голова разлика 22-24. При визитите си съставът е изиграл 10 мача до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 6 загуби, вкарал е 6 попадения в противниковата врата и е допуснал 15 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Славия има записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8-7.

Локомотив София - Славия - директни срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата противника, тимът на Локомотив София е спечелил 2 победи, а отбора на Славия е спечелил 3 победи, при обща голова разлика 6-10. В последните 2 срещи пред своите почитатели с отбора на Славия, футболистите на Локомотив София са записали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините постигна равенство в последната си среща в шампионата на България, а на собствения си терен допусна загуба в последната си среща.

Съставът на Славия постигна успех в последния кръг в шампионата, а на чужд терен допусна поражение в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.