Обосновани Футболни Прогнози

Розенборг - Санднес

28 Април 2013 - 19:00
Розенборг
Санднес
Прогноза: 1
Коефициент: 1.30
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 6-ия кръг на футболното първенство в Норвегия в Типелиген между футболните тимове на Розенборг и Санднес.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящата футболна среща:

Розенборг

Домакините от Розенборг са втори в таблицата със събрани 10 точки, от 3 победи, 1 равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните 5 срещи имат голова разлика 11-4. На домашна сцена съставът на Розенборг е играл 2 двубоя, в които има 1 победа, 1 равенство и нито една загуба у дома, отбелязал е 5 гола във вратата на гостуващите отбори и е допуснал само едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Типелиген футболистите на Розенборг са постигнали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са реализирали в противниковата мрежа 15 гола и са допуснали 5 попадения от играчите на противниците си.

Санднес

Гостуващият отбор на Санднес е на 11-то място в класирането с 5 точки, записани след 1 победа, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 5 двубоя има отрицателна голова разлика 3-5. Далеч от дома отборът има 2 двубоя, в които е записал 1 победа и 1 загуба, отбелязал е само един гол във вратата на посрещащите го състави и е позволил да му отбележат 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Типелиген съставът на Санднес е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 4-8.

Розенборг - Санднес - директни мачове

В предишните 2 изиграни сблъсъка между двата тима, съставът на Розенборг има постигнатa 1 победа, отбора на Санднес няма постигната нито една победа, а един сблъсък е завършил с равенство, при обща голова разлика 3-1. В предишната среща на своя стадион с Санднес, играчите на Розенборг имат 1 победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Розенборг допусна поражение в последния си двубой в шампионата на Норвегия, а у дома записа реми в последния си мач.

Съставът на Санднес стигна до реми в последната си среща в шампионата, а при гостуванията си постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.30 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.