Обосновани Футболни Прогнози

Б36 Торсхавн - АБ Аргир

25 Април 2013 - 20:00
Б36 Торсхавн
АБ Аргир
Прогноза: 1
Коефициент: 1.28
1 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе срещата от 7-ия кръг на настоящето футболно първенството във Висшата Лига на Фарьорски острови между тимовете на Б36 Торсхавн и АБ Аргир.

Информацията за днешния футболен мач:

Б36 Торсхавн

Домакините от Б36 Торсхавн са 5-ти в класирането с общ актив от 9 точки, от 2 победи, 3 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 6 мача имат голова разлика 10-4. На собствения си стадион тимът на Б36 Торсхавн има 2 срещи, в които е записал една победа, 1 равенство и нито една загуба у дома, вкарал е 5 попадения в противниковата врата и е допуснал едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига тимът на Б36 Торсхавн е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са разписали в вратата на противниците си 10 попадения и са допуснали 4 гола от противниковите отбори.

АБ Аргир

Тимът на гостите от АБ Аргир е 10-ти във временното класиране без нито една точка, след 6 последователни загуби от началото на новото първенство, като в изиграните общо 6 срещи е успял да реализира 5 попадения в противниковата врата и е получил 14 гола в своята мрежа. Като гост отборът е играл 3 двубоя, в които има 3 поражения, отбелязал е един гол във вратата на приемащите го състави и е допуснал 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига отборът на АБ Аргир има на сметката си само 6 последователни поражения, което ясно показва моментната слаба форма на състава, при голова разлика 5-14.

Б36 Торсхавн - АБ Аргир - преки двубои

В предишните 3 изиграни двубоя между двата състава, Б36 Торсхавн е спечелил 2 победи, тима на АБ Аргир няма постигната нито 1 победа, а в 1 среща двата противника са завършили без победител, при общо голово съотношение 8-2. В предишната среща у дома срещу тима на АБ Аргир, футболистите на Б36 Торсхавн са записали 1 победа.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Б36 Торсхавн има успех в предишната си среща в Фарьорски острови, а на своя стадион стигна до реми в последната си среща.

Отборът на АБ Аргир е в серия от 6 последователни поражения в шампионата, а на чужд терен е в серия от 4 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.28 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.