Обосновани Футболни Прогнози

Динамо Минск - Нафтан

17 Април 2013 - 17:00
Динамо Минск
Нафтан
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между футболистите на Динамо Минск и Нафтан от 4-ия кръг на първенството в Премиер Лигата на Беларус.

Накратко факти и статистика за днешния двубой:

Динамо Минск

Домакините от Динамо Минск са на 6-та позиция в класирането с актив от 4 точки, от 1 победа, 1 равенство и 1 загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 3 срещи са успели да вкарат 4 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 3 гола в своята мрежа. На домашна сцена Динамо е изиграл един двубой досега, в който е записал една победа, при обща голова разлика 3-0.

В последните си 6 официални двубоя в Премиер Лига съставът на Динамо Минск има на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 8 вкарани и 4 получени гола.

Нафтан

Гостуващият състав на Нафтан е 10-ти в таблицата с временното класиране с 1 точка, след едно равенство и 2 загуби от началото на сезона, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните 3 двубоя има отрицателна голова разлика 1-4. Далеч от дома тимът има един мач досега, в който има 1 равенство, отбелязал е един гол в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат само един гол в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Нафтан има на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са реализирали в мрежата на своите съперници 4 попадения и са инкасирали 6 гола от футболистите на съперниците си.

Динамо Минск - Нафтан - директни срещи

В последните 5 мача между двата съперника, Динамо Минск е постигнал 4 победи, състава на Нафтан няма постигната нито 1 победа, а в 1 двубой двата състава са си поделили точките, при обща голова разлика 14-5. В последните 2 срещи у дома срещу отбора на Нафтан, футболистите на Динамо Минск са записали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Динамо Минск допусна поражение в предишния си двубой в Беларус, а на своя стадион е в серия от 3 поредни успеха.

Съставът на Нафтан има загуба в последната си среща в първенството, а на чужд терен записа равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.