Обосновани Футболни Прогнози

Капфенберг - Аустрия Лустенау

12 Април 2013 - 19:30
Капфенберг
Аустрия Лустенау
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.48
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между тимовете на Капфенберг и Аустрия Лустенау от 28-ия кръг на сезона в Ерсте Лигата на Австрия.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния мач:

Капфенберг

Капфенберг са 5-ти в таблицата с 35 точки, постигнати след 9 победи, 8 равенства и 9 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 26 срещи са успели да вкарат 41 гола в противниковата врата и са получили 40 попадения в мрежата си. Пред своите предани фенове отборът е играл 12 мача до момента, в които има 3 победи, 7 равенства и 2 загуби, отбелязал е 20 гола в противниковата врата и е получил 17 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Ерсте Лига тимът на Капфенберг е записал 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, при голова разлика 13-4.

Аустрия Лустенау

Гостуващият отбор на Аустрия Лустенау заема второ място във временното класиране с общ сбор от 52 точки, от 15 победи, 7 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 двубоя е вкарал 50 гола в противниковата врата и е получил 26 попадения в мрежата си. Като гост отборът има 13 мача досега, в които има 6 победи, 3 равенства и 4 загуби, вкарал е 17 гола в противниковата врата и е получил 14 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Аустрия Лустенау имат записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4-7.

Капфенберг - Аустрия Лустенау - преки мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата отбора, съставът на Капфенберг има записанa една победа, състава на Аустрия Лустенау има записани 2 успеха, а в 2 двубоя двата отбора са си разделили точките, при обща голова разлика 4-10. В предишните 2 срещи на своя стадион с Аустрия Лустенау, Домакините от Капфенберг имат една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините от Капфенберг стигна до равенство в предишната си среща в първенството на Австрия, а у дома постигна равенство в предишната си среща.

Тимът на Аустрия Лустенау постигна реми в предишния кръг в Австрия, а далеч от дома постигна равенство в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.48 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.