Обосновани Футболни Прогнози

Берое - Черно море

21 Април 2013 - 19:00
Берое
Черно море
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от доста добрите коефициенти в двубоя от поредния кръг на сезона в А ПФГ на България между футболните тимове на Берое и Черно море.

Накратко информацията за предстоящия мач:

Берое

Домакините са 9-ти в класирането с 28 точки, събрани след 8 победи, 4 равенства и 10 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 22 двубоя имат отрицателна голова разлика 28-34. На домашна сцена отборът е играл 11 мача, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 16-12.

В последните си 6 официални срещи в А ПФГ отборът на Берое има записани 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 9-5.

Черно море

Тимът на гостите от Черно море е 11-ти в таблицата с актив от 21 точки, след 5 победи, 6 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 двубоя има голова разлика 19-33. При гостуванията си съставът е изиграл 11 срещи, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 9 загуби, отбелязал е 9 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 25 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в А ПФГ отборът на Черно море е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7-10.

Берое - Черно море - директни двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата състава, тимът на Берое има постигнатa 1 победа, Черно море има записани 3 победи, а 1 среща е завършил наравно, при обща голова разлика 3-5. В последните 2 срещи у дома с Черно море, футболистите на Берое са постигнали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Берое е с 2 поредни победи в шампионата на България, а при домакинствата си е в серия от 2 успеха.

Отборът на гостите постигна равенство в предишния кръг в България, а като гост стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.