Обосновани Футболни Прогнози

Елче - Херес

14 Април 2013 - 18:00
Елче
Херес
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача от 34-ия кръг на сезона в Испания в турнира Сегунда Дивисион между футболните състави на Елче и Херес. Елче излизат срещу Херес на домашния си терен.

Накратко малко факти и статистика за днешната среща:

Елче

Футболистите на отбора домакин са лидери в класирането с 69 точки, след 20 победи, 9 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 33 мача имат положителна голова разлика 43-18. На домашна сцена отборът има 16 мача досега, в които е записал 13 победи, 2 равенства и 1 загуба, реализирал е 29 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 8 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион отборът на Елче има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 4-5.

Херес

Тимът на гостите от Херес е 22-ри във временното класиране с актив от 24 точки, натрупани след 5 победи, 9 равенства и 19 загуби през сезона, като в изиграните общо 33 срещи има отрицателна голова разлика 25-54. Далеч от дома тимът има 16 двубоя, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 10 загуби, отбелязал е 15 гола във вратата на приемащите го тимове и е допуснал 32 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион играчите на Херес са постигнали 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 3-11.

Елче - Херес - преки двубои

В последните 5 играни двубоя между двата отбора, Елче е постигнал 2 успеха, тима на Херес не е записал нито една победа, а в 3 срещи двата отбора са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 5-1. В предишните 2 двубоя пред своите фенове срещу Херес, играчите на Елче имат 2 успеха.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Елче е с 2 последователни равенствa в шампионата, а при домакинствата си стигна до равенство в последната си среща.

Отборът на гостите стигна до равенство в последния си мач в първенството, а при визитите си има загуба в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.