Обосновани Футболни Прогнози

Фредрикстад - Сандефьорд

22 Април 2013 - 20:00
Фредрикстад
Сандефьорд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 3-ия кръг на текущото първенство в Адеколиген на Норвегия между футболните тимове на Фредрикстад и Сандефьорд.

Време е за статистиката за днешната футболна среща:

Фредрикстад

Фредрикстад са 8-ми в класирането с 3 точки, след една победа и 1 загуба от старта на първенството, като в изиграните 2 мача имат голова разлика 4-4. Пред своите предани почитатели тимът е играл 1 мач до момента, в който е записал една победа, отбелязал е 3 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Адеколиген съставът на Фредрикстад има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10-11.

Сандефьорд

Тимът на гостите от Сандефьорд заема трето място в класирането с актив от 4 точки, след една победа и 1 равенство, като отбора все още е без загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 2 мача има голова разлика 2-1. При визитите си съставът е играл 1 мач досега, в който има 1 равенство, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Сандефьорд има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 4 вкарани и 3 получени гола.

Фредрикстад - Сандефьорд - преки срещи

В последните 2 срещи между двата съперника, Фредрикстад не е постигнал нито 1 победа, а отбора на Сандефьорд има спечелени 2 успеха, при общо голово съотношение 2-6. В предишната среща пред своите привърженици срещу отбора на Сандефьорд, играчите на Фредрикстад нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините допусна загуба в последния си мач в първенството, а на собствения си терен е в серия от 3 поредни успеха.

Отборът на гостите има успех в последния кръг в първенството, а при гостуванията си записа реми в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.