Обосновани Футболни Прогнози

Борац Баня Лука - Челик Зеница

10 Април 2013 - 17:30
Борац Баня Лука
Челик Зеница
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се състои мача от 21-ия кръг на футболното първенство в Босна и Херцеговина във Висша Лига между тимовете на Борац Баня Лука и Челик Зеница.

Факти и данни за днешния футболен двубой:

Борац Баня Лука

Футболистите на тима домакин са на трета позиция във временното подреждане с 35 точки, записани след 10 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 20 мача имат положителна голова разлика 28-15. На домашна сцена Борац Баня Лука има 10 мача досега, в които е записал 8 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 20-4.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига съставът на Борац Баня Лука е записал 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 11-3.

Челик Зеница

Гостуващият състав на Челик Зеница заема 6-та позиция във временното подреждане с актив от 30 точки, от 8 победи, 6 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 20 срещи е вкарал 24 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 20 гола в мрежата си. На чужд терен тимът е изиграл 10 двубоя, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 5 загуби, при голова разлика 7-10.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига футболистите на Челик Зеница са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 7 гола.

Борац Баня Лука - Челик Зеница - преки срещи

В последните 5 мача между двата противника, съставът на Борац Баня Лука има спечелени 3 успеха, отбора на Челик Зеница няма записана нито една победа, а 2 двубоя са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 5-1. В последните 2 двубоя пред своите фенове срещу отбора на Челик Зеница, Домакините от Борац Баня Лука са записали 2 победи.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Борац Баня Лука записа реми в предишния кръг в шампионата, а на своя стадион е в серия от 3 поредни победи.

Тимът на гостите от Челик Зеница е в серия от 2 последователни победи в Босна и Херцеговина, а далеч от дома постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.