Обосновани Футболни Прогнози

Алтах - Хартберг

5 Април 2013 - 19:30
Алтах
Хартберг
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
2 - 0
позната футболни прогнози

След вчерашната прогноза днес мисля да анализирам футболния двубой между футболните състави на Алтах и Хартберг от 26-ия кръг на сезона в Ерсте Лигата на Австрия.

Време е за статистиката за предстоящия футболен двубой:

Алтах

Играчите на отбора домакин са 3-ти в таблицата с общ сбор от 39 точки, натрупани след 11 победи, 6 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 25 мача са отбелязали 36 гола в мрежата на противниците си и са допуснали 29 гола в собствената мрежа. Като домакин съставът на Алтах е изиграл 12 двубоя, в които има 7 победи, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 21 гола във вратата на противниците си и е допуснал 11 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Алтах са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 7 гола.

Хартберг

Гостуващият тим на Хартберг се намира на 9-та позиция в таблицата с временното подреждане със събрани 24 точки, събрани след 6 победи, 6 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 24 мача има отрицателна голова разлика 20-35. При гостуванията си съставът има 12 мача досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 6 загуби, отбелязал е 9 гола в противниковата мрежа и е получил 20 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Хартберг имат на сметката си една победа, едно равенство и 4 загуби, като са вмъкнали на противника си 2 попадения и са получили 9 гола.

Алтах - Хартберг - директни двубои

В предишните 5 играни срещи между двата съперника, тимът на Алтах е постигнал 4 успеха, отбора на Хартберг няма спечелена нито 1 победа, а 1 двубой е завършил с равенство, при обща голова разлика 11-3. В последните 2 срещи у дома срещу Хартберг, Домакините от Алтах са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Алтах допусна неуспех в последния кръг в шампионата на Австрия, а на собствения си терен има победа в последния си двубой.

Съставът на гостите записа реми в предишния кръг в първенството, а далеч от дома е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.