Обосновани Футболни Прогнози

Аустрия Виена II - Амщетен

28 Февруари 2020 - 20:10
Аустрия Виена II
Амщетен
Прогноза: 1
Коефициент: 2.20
3 - 0
позната футболни прогнози

Днес попаднах на коефициентите в футболния двубой между футболните състави на Аустрия Виена II и Амщетен от поредния кръг на шампионата в Австрия в турнира Втора Лига. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу противниковия отбор на Амщетен.

Накратко факти и статистика за предстоящия двубой:

Аустрия Виена II

Аустрия Виена II са 13-ти във временното класиране с актив от 18 точки, събрани след 5 победи, 3 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 мача са реализирали 32 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 33 попадения в своята мрежа. Като домакин Аустрия Виена II има 9 мача до момента, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 5 загуби, при обща голова разлика 16-16.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Лига играчите на Аустрия Виена II са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 15-9.

Амщетен

Тимът на гостите от Амщетен заема 8-мо място в класирането с актив от 22 точки, събрани след 5 победи, 7 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 17 мача има отрицателна голова разлика 28-30. Далеч от дома съставът има 7 мача до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 11-12.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Амщетен има записани една победа, 5 равенства и нито една загуба, като са реализирали в вратата на своите съперници 11 гола и са получили 9 попадения от съперниците си.

Аустрия Виена II - Амщетен - директни двубои

В предишните 3 играни двубоя между двата отбора, Аустрия Виена II няма записана нито една победа, отбора на Амщетен е спечелил 2 успеха, а в една среща двата отбора не са съумели да се победят, при обща голова разлика 3-6. В последната среща на своя терен срещу Амщетен, играчите на Аустрия Виена II нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините записа реми в предишния си двубой в Австрия, а у дома е с 2 последователни победи.

Съставът на гостите е с 3 поредни равни срещи в Австрия, а при визитите си е с 2 поредни ремита.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.20 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.