Обосновани Футболни Прогнози

Панахайки - Докса Драма

10 Февруари 2020 - 16:00
Панахайки
Докса Драма
Прогноза: 1
Коефициент: 1.71
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между съставите на Панахайки и Докса Драма от поредния кръг на шампионата в Гърция в турнира Супер Лига 2. Треньора на домакините извежда на Костас Давурлис своите играчи срещу противниковия отбор на Докса Драма.

Но нека да разгледаме информацията за днешната футболна среща:

Панахайки

Играчите на отбора домакин се намират на 8-ма позиция в класирането с 22 точки, от 6 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 15 срещи имат голова разлика 23-14. На домашна сцена Панахайки е изиграл 8 двубоя, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 15 гола в противниковата мрежа и е получил 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Панахайки има записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са разписали в противниковата врата 11 гола и са инкасирали 8 попадения от противниковите тимове.

Докса Драма

Гостуващият отбор на Докса Драма се намира на 10-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 17 точки, постигнати след 4 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 15 мача е успял да реализира 18 гола в противниковата врата и е допуснал 18 попадения в собствената мрежа. Навън съставът има 8 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, отбелязал е 11 гола в мрежата на съперниците си и е позволил да му отбележат 11 гола в своята мрежа.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Слава са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 9-9.

Панахайки - Докса Драма - преки двубои

В последният двубой между двата съперника, Панахайки няма спечелена нито една победа, отбора на Докса Драма също няма спечелена нито една победа, а в една среща двата съперника не са успели да се победят.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините постигна победа в предишния си мач в първенството, а при домакинствата си е с 2 победи.

Тимът на Докса Драма е с 2 поредни загуби в шампионата, а като гост допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.71 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.