Обосновани Футболни Прогнози

Лече - Торино

2 Февруари 2020 - 19:00
Лече
Торино
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
4 - 0
непозната футболни прогнози

Днеска ще се проведе мача от 22-ия кръг на настоящето футболно първенство в Италия в турнира Серия А между футболистите на Лече и Торино. Треньорът на домакините Фабио Ливерани извежда своите играчи срещу Торо на своя терен.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Лече

Вълците заемат 17-та позиция във временното класиране с актив от 16 точки, събрани след 3 победи, 7 равенства и 11 загуби от започването на първенството, като в изиграните 21 двубоя имат голова разлика 23-42. Като домакин Вълците е играл 10 мача, в които е записал 5 равенства и 5 загуби и все още няма победа у дома, реализирал е 11 попадения във вратата на противниците си и е получил 18 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Серия А играчите на Вълците имат записани 1 равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 3-13.

Торино

Гостуващият състав на Торино е 12-ти в таблицата с временното класиране с 27 точки, натрупани след 8 победи, 3 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 21 мача има отрицателна голова разлика 26-35. Навън отборът е играл 10 срещи, в които има 4 победи, едно равенство и 5 загуби, реализирал е 16 попадения във вратата на съперниците си и е получил 16 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Серия А тимът на Биковете е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали 8 гола и са допуснали 14 попадения.

Лече - Торино - преки двубои

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата състава, Лече има спечеленa една победа, тима на Торино също има записанa 1 победа, а 3 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 7-9. В предишните 2 срещи у дома срещу отбора на Торино, играчите на Лече нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините има поражение в предишния си мач в шампионата на Италия, а у дома постигна реми в предишния си двубой.

Съставът на Торино е с 2 поредни загуби в Италия, а далеч от дома допусна неуспех в предишния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 4 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.