Обосновани Футболни Прогнози

Фортуна Дюселдорф - Айнтрахт Франкфурт

1 Февруари 2020 - 16:30
Фортуна Дюселдорф
Айнтрахт Франкфурт
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.72
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се състои срещата от поредния кръг на шампионата в Германия в турнира Бундеслига между тимовете на Фортуна Дюселдорф и Айнтрахт Франкфурт. Футболистите на Фортуна Дюселдорф приемат на Есприт Арена противниковия футболен отбор на Айнтрахт Франкфурт.

Информацията за предстоящия мач:

Фортуна Дюселдорф

Играчите на домакините са 18-ти във временното подреждане с актив от 15 точки, събрани след 4 победи, 3 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 двубоя имат голова разлика 18-40. Пред собствените си винаги подкрепящи го фенове Фортуна Дюселдорф е играл 9 срещи до момента, в които е записал 3 победи, едно равенство и 5 загуби, при голова разлика 8-15.

В предишните си 6 официални срещи в Бундеслига тимът на 95 има в актива си една победа и 5 загуби, при обща голова разлика 2 вкарани и 16 получени гола.

Айнтрахт Франкфурт

Отборът на гостите от Айнтрахт Франкфурт заема 9-то място в таблицата с временното класиране с 24 точки, след 7 победи, 3 равенства и 9 загуби от старта на първенството, като в изиграните 19 мача е вкарал 31 гола и е инкасирал 30 гола в своята мрежа. При визитите си отборът има 9 мача досега, в които има 2 победи и 7 загуби, вкарал е 10 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 16 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Бундеслига съставът на Дивата от Майн е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са отбелязали в мрежата на противниците си 9 попадения и са получили 10 гола от противниковите футболни тимове.

Фортуна Дюселдорф - Айнтрахт Франкфурт - директни мачове

В последните 5 играни двубоя между двата противника, Фортуна Дюселдорф е записал една победа, а отбора на Айнтрахт Франкфурт има постигнати 4 успеха, при общо голово съотношение 7-15. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу Дивата от Майн, Домакините от Фортуна Дюселдорф имат 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 2 последователни загуби в първенството на Германия, а на своя стадион има поражение в предишния си мач.

Съставът на гостите е с 2 последователни победи в първенството, а при визитите си постигна успех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.72 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.