Обосновани Футболни Прогнози

Вилфранш-Божоле - Ред Стар Париж

14 Февруари 2020 - 19:00
Вилфранш-Божоле
Ред Стар Париж
Прогноза: 1
Коефициент: 2.01
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между футболистите на Вилфранш-Божоле и Ред Стар Париж от 22-ия кръг на текущото първенство в Франция в турнира Лига Национал.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящия мач:

Вилфранш-Божоле

Домакините са трети в класирането с актив от 39 точки, натрупани след 10 победи, 9 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 двубоя имат положителна голова разлика 32-18. На собствения си терен Вилфранш-Божоле има 11 срещи, в които е записал 7 победи, 3 равенства и 1 загуба, реализирал е 20 гола в противниковата мрежа и е получил 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Лига Национал отборът на Вилфранш-Божоле е записал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 12 вкарани и 6 получени гола.

Ред Стар Париж

Тимът на гостите от Ред Стар Париж е 5-ти в таблицата с временното класиране с 37 точки, натрупани след 11 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 21 срещи има положителна голова разлика 28-20. Далеч от дома тимът има 10 двубоя, в които има 6 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 15-11.

В предишните си 6 официални мача в Лига Национал играчите на Ред Стар Париж имат в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 8-5.

Вилфранш-Божоле - Ред Стар Париж - директни двубои

В последната среща между двата отбора, отборът на Вилфранш-Божоле е постигнал една победа, а тима на Ред Стар Париж не е записал нито една победа.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините записа реми в последния кръг в първенството на Франция, а при домакинствата си е в серия от 3 поредни победи.

Съставът на гостите допусна загуба в предишния си двубой в първенството, а на чужд терен постигна реми в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.01 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.