Обосновани Футболни Прогнози

Ал Масри Порт Саид - Танта

6 Февруари 2020 - 17:00
Ал Масри Порт Саид
Танта
Прогноза: 1
Коефициент: 1.70
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днес ще се проведе сблъсъка между отборите на Ал Масри Порт Саид и Танта от 17-ия кръг на първенството в Висша Лига на Египет. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Танта на своя стадион.

Накратко факти и статистика за предстоящата среща:

Ал Масри Порт Саид

Ал Масри Порт Саид се намират на 12-та позиция във временното класиране с 16 точки, постигнати след 4 победи, 4 равенства и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните 13 мача са вкарали 14 гола в противниковата врата и са получили 13 гола в своята мрежа. Като домакин съставът на Ал Масри Порт Саид е играл 8 двубоя до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 9 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига тимът на Ал Масри Порт Саид е записал 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са вкарали 8 попадения и са им вкарали 7 гола.

Танта

Отборът на гостите от Танта е 17-ти във временното класиране с актив от 13 точки, постигнати след 2 победи, 7 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 15 мача е вкарал 12 гола и е позволил да му вкарат 21 гола в своята врата. Далеч от дома съставът е играл 8 мача, в които има 1 победа, 4 равенства и 3 загуби, реализирал е 4 гола в противниковата врата и е допуснал 11 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Танта имат в актива си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 6-14.

Ал Масри Порт Саид - Танта - преки мачове

В предишните 4 мача между двата съперника, Ал Масри Порт Саид е спечелил 3 успеха, а отбора на Танта е спечелил една победа, при обща голова разлика 13-6. В последните 2 двубоя у дома с Танта, футболистите на Ал Масри Порт Саид имат 2 победи.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините допусна поражение в последната си среща в шампионата, а при домакинствата си има неуспех в предишния си мач.

Отборът на гостите от Танта има неуспех в последната си среща в шампионата, а при гостуванията си е с 3 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.70 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.