Обосновани Футболни Прогнози

Лион - Страсбург

16 Февруари 2020 - 16:00
Лион
Страсбург
Прогноза: 1
Коефициент: 1.61
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой между футболистите на Лион и Страсбург от поредния кръг на футболното първенство в Лига 1 на Франция. Треньора на домакините Руди Гарсия извежда на Стад дьо Люмиер своите футболисти срещу противниковия отбор на Страсбург.

Предоставям факти и статистика за днешния мач:

Лион

Лион са на 9-та позиция във временното класиране с общ сбор от 33 точки, записани след 9 победи, 6 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 24 срещи са реализирали 37 попадения в противниковата врата и са получили 25 гола в своята врата. Пред собствените си горещи привърженици отборът на Лион е изиграл 11 срещи до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 14-6.

В предишните си 6 официални срещи в Лига 1 играчите на Лион са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9-8.

Страсбург

Съставът на гостите от Страсбург е 6-ти във временното подреждане с общ актив от 36 точки, постигнати след 11 победи, 3 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 мача има положителна голова разлика 31-28. При визитите си тимът е играл 12 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 7 загуби, вкарал е 9 попадения в противниковата врата и е получил 14 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 1 отборът на Страсбург е записал 4 победи и 2 загуби, като са разписали в противниковата мрежа 10 попадения и са инкасирали 5 попадения от футболистите на своите противници.

Лион - Страсбург - преки мачове

В предишните 5 играни срещи между двата съперника, Лион е записал 3 победи, отбора на Страсбург има спечеленa една победа, а в една среща двата съперника са си разделили точките, при общо голово съотношение 12-6. В последните 2 срещи на своя терен срещу Страсбург, Домакините от Лион са постигнали 2 успеха.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Лион допусна загуба в предишния си мач в първенството, а при домакинствата си стигна до реми в предишната си среща.

Тимът на гостите е с 2 последователни успеха в първенството на Франция, а на чужд терен е в серия от 2 последователни успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.61 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.