Обосновани Футболни Прогнози

Монпелие - Сент Етиен

9 Февруари 2020 - 16:00
Монпелие
Сент Етиен
Прогноза: 1
Коефициент: 2.10
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес попаднах на сблъсъка от 24-ия кръг на настоящето футболно първенство в Франция в Лига 1 между футболните състави на Монпелие и Сент Етиен. Треньорът на домакините Мишел Дер Закарян извежда своите футболисти срещу гостуващите играчи на Сент Етиен на своя стадион.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешната футболна среща:

Монпелие

Домакините са на 5-то място в класирането с 34 точки, събрани след 9 победи, 7 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 срещи имат положителна голова разлика 31-27. Пред своите винаги подкрепящи го фенове Монпелие е изиграл 12 срещи досега, в които е записал 8 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 22 попадения в противниковата врата и е получил 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Монпелие има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 10 получени гола.

Сент Етиен

Отборът на гостите от Сент Етиен е 15-ти в класирането с 28 точки, събрани след 8 победи, 4 равенства и 11 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 23 срещи има отрицателна голова разлика 25-37. На чужд терен съставът е играл 11 двубоя, в които е записал 4 победи и 7 загуби, при обща голова разлика 12-21.

В предишните си 6 официални срещи в Лига 1 играчите на Зелените имат записани една победа и 5 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 4 гола и са получили 14 гола от противниковите футболни тимове.

Монпелие - Сент Етиен - директни двубои

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, Монпелие има спечелени 2 успеха, състава на Сент Етиен е постигнал една победа, а 2 срещи са завършили реми, при обща голова разлика 2-1. В предишните 2 мача на своя стадион с състава на Сент Етиен, играчите на Монпелие нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Монпелие постигна реми в последния кръг в първенството на Франция, а на своя стадион стигна до равенство в предишния си мач.

Отборът на гостите е с 2 последователни загуби в шампионата на Франция, а като гост е с 4 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.10 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.