Обосновани Футболни Прогнози

Херта Берлин - Кьолн

22 Февруари 2020 - 16:30
Херта Берлин
Кьолн
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 5
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между футболистите на Херта Берлин и Кьолн от 23-ия кръг на текущото първенство в Бундеслига на Германия. Старата дама излизат срещу играчите на Кьолн на своя терен.

Накратко малко факти и статистика за днешната среща:

Херта Берлин

Домакините са 13-ти в таблицата с актив от 26 точки, след 7 победи, 5 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 срещи имат отрицателна голова разлика 27-38. Като домакин тимът на Херта Берлин е изиграл 11 срещи, в които има 3 победи, 2 равенства и 6 загуби, отбелязал е 12 попадения във вратата на гостуващите тимове и е получил 21 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Бундеслига тимът на Херта Берлин има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-9.

Кьолн

Отборът на гостите от Кьолн се намира на 14-та позиция в класирането с 23 точки, записани след 7 победи, 2 равенства и 12 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 21 срещи има отрицателна голова разлика 28-42. Навън тимът е играл 10 срещи до момента, в които има 2 победи, 1 равенство и 7 загуби, при обща голова разлика 11-26.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Еф Це са записали 4 победи и 2 загуби, като са разписали 14 гола и са получили 12 попадения.

Херта Берлин - Кьолн - директни мачове

В последните 5 сблъсъка между двата отбора, тимът на Херта Берлин има записани 4 победи, а отбора на Кьолн има постигнатa една победа, при общо голово съотношение 12-6. В последните 2 срещи пред своите фенове с Козлите, играчите на Херта Берлин са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Херта Берлин постигна успех в предишния кръг в първенството, а на собствения си стадион има неуспех в последния си мач.

Съставът на Кьолн допусна поражение в последната си среща в Германия, а далеч от дома допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 5 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.