Обосновани Футболни Прогнози

Сток Сити - Престън

12 Февруари 2020 - 22:00
Сток Сити
Престън
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
0 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на футболния шампионат в Чемпиъншип на Англия между отборите на Сток Сити и Престън. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Престън на домашния си стадион Британия Стейдиъм.

Накратко факти и статистика за днешния двубой:

Сток Сити

Играчите на домакините от Сток Сити са 20-ти в таблицата с 34 точки, от 10 победи, 4 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните общо 31 двубоя са успели да отбележат 39 гола и са допуснали 47 гола в своята мрежа. Като домакин отборът на Сток Сити има 16 мача, в които има 6 победи, 3 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 22-21.

В предишните си 6 официални срещи в Чемпиъншип играчите на Грънчарите са постигнали 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 11-7.

Престън

Гостуващият отбор на Престън е на 6-то място във временното класиране с актив от 50 точки, записани след 14 победи, 8 равенства и 9 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 31 мача е реализирал 45 гола във вратата на противниците си и е получил 36 гола в своята мрежа. Като гост съставът има 15 мача до момента, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 6 загуби, реализирал е 13 попадения във вратата на противниците си и е получил 17 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип тимът на Престън е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 9-6.

Сток Сити - Престън - директни срещи

В предишните 5 срещи между двата отбора, Сток Сити е записал една победа, отбора на Престън е постигнал 3 победи, а един сблъсък е завършил наравно, при общо голово съотношение 6-10. В предишните 2 срещи на своя терен с Престън, играчите на Сток Сити имат една победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините постигна успех в предишната си среща в първенството, а на своя стадион е в серия от 2 последователни успеха.

Тимът на гостите има победа в последния си мач в Англия, а на чужд терен е с 2 успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.