Обосновани Футболни Прогнози

Родес - Нанси

7 Февруари 2020 - 21:00
Родес
Нанси
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от 24-ия кръг на текущият сезон в Лига 2 на Франция между Родес и Нанси. Треньора на домакините извежда на своите играчи срещу гостуващите играчи на Нанси.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия футболен сблъсък:

Родес

Родес са 15-ти в таблицата с общ сбор от 26 точки, записани след 7 победи, 5 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 23 мача са успели да вкарат 27 гола и са позволили да им вкарат 30 попадения в своята мрежа. На собствения си терен тимът е изиграл 11 срещи досега, в които има 5 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 19 попадения в мрежата на гостуващите отбори и е получил 15 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Лига 2 съставът на Родес е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в противниковата мрежа 7 попадения и са инкасирали 7 попадения от съперниците си.

Нанси

Съставът на гостите от Нанси е 9-ти в таблицата с актив от 32 точки, постигнати след 6 победи, 14 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 23 срещи е реализирал 23 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 19 попадения в мрежата си. При гостуванията си отборът е играл 11 мача досега, в които е записал 8 равенства и 3 загуби и все още са без победа навън, реализирал е 8 гола в мрежата на противниците си и е позволил да му вкарат 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Нанси имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са записали 6 попадения и са инкасирали 5 попадения.

Родес - Нанси - преки срещи

В предишната среща между двата състава, тимът на Родес не е постигнал нито една победа, отбора на Нанси също няма спечелена нито една победа, а една среща е завършил наравно.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на Родес има успех в предишния кръг в Франция, а на своя стадион стигна до равенство в предишната си среща.

Съставът на Нанси е с 2 поредни равенствa в шампионата, а като гост постигна равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.