Обосновани Футболни Прогнози

Хъдърсфийлд - Бристъл Сити

25 Февруари 2020 - 21:45
Хъдърсфийлд
Бристъл Сити
Прогноза: 1
Коефициент: 2.10
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от 35-ия кръг на текущото първенство в Чемпиъншип на Англия между тимовете на Хъдърсфийлд и Бристъл Сити. Териерите приемат на домашния си стадион Алфред Макалпайн Стейдиъм противниковия отбор на Бристъл Сити.

Но нека да разгледаме статистиката за днешния двубой:

Хъдърсфийлд

Хъдърсфийлд заемат 21-во място във временното подреждане с 36 точки, постигнати след 9 победи, 9 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните 34 мача са отбелязали 39 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 55 попадения в своята мрежа. У дома съставът на Хъдърсфийлд има 17 срещи до момента, в които има 5 победи, 5 равенства и 7 загуби, при голова разлика 18-24.

В предишните си 6 официални мача в Чемпиъншип съставът на Хъдърсфийлд има записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 11 получени гола.

Бристъл Сити

Тимът на гостите от Бристъл Сити е 7-ми в таблицата с 53 точки, от 15 победи, 8 равенства и 11 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 34 срещи е реализирал 48 попадения и е инкасирал 49 гола в мрежата си. Навън тимът има 17 мача до момента, в които е записал 8 победи, 4 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 24-23.

В последните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип тимът на Червеношийките е записал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 9 гола.

Хъдърсфийлд - Бристъл Сити - директни срещи

В предишните 5 изиграни срещи между двата противника, Териерите има записанa една победа, а състава на Бристъл Сити има постигнати 4 победи, при обща голова разлика 5-16. В последните 2 мача пред своите привърженици с Бристъл Сити, Домакините от Хъдърсфийлд са постигнали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на Хъдърсфийлд има неуспех в предишния кръг в Англия, а у дома допусна неуспех в последния си двубой.

Тимът на гостите е в серия от 2 последователни поражения в шампионата, а при визитите си допусна загуба в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.10 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.