Обосновани Футболни Прогнози

Карлайл - Челтнъм Таун

11 Февруари 2020 - 21:45
Карлайл
Челтнъм Таун
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 33-ия кръг на футболния шампионат Втора Лига на Англия между футболните отбори на Карлайл и Челтнъм Таун. Играчите на Карлайл излизат срещу противниковия футболен отбор на Челтнъм Таун на Брънтън Парк.

Ето и информацията за предстоящия футболен мач:

Карлайл

Футболистите на Карлайл са 20-ти в класирането с общ сбор от 34 точки, записани след 8 победи, 10 равенства и 13 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 31 мача са успели да вкарат 33 попадения и са позволили да им вкарат 49 попадения в мрежата си. Пред своите предани фенове Сините е играл 15 мача, в които има 4 победи, 6 равенства и 5 загуби, при голова разлика 13-20.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Сините имат в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са разписали 10 гола и са инкасирали 9 гола.

Челтнъм Таун

Отборът на гостите от Челтнъм Таун е 7-ми във временното класиране с актив от 48 точки, събрани след 12 победи, 12 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 двубоя е успял да отбележи 44 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 25 гола в собствената мрежа. На чужд терен отборът има 16 мача до момента, в които има 4 победи, 8 равенства и 4 загуби, при голова разлика 14-10.

В предишните си 6 официални мача в Втора Лига съставът на Челтнъм Таун е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 9-5.

Карлайл - Челтнъм Таун - директни мачове

В последните 5 мача между двата състава, тимът на Карлайл има спечелени 4 успеха, а отбора на Челтнъм Таун е спечелил една победа, при обща голова разлика 7-2. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу тима на Челтнъм Таун, играчите на Карлайл са записали 2 победи.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на Карлайл е в серия от 2 поредни равни срещи в първенството на Англия, а на собствения си терен записа реми в последния си двубой.

Отборът на гостите има неуспех в последната си среща в първенството, а на чужд терен допусна неуспех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.