Обосновани Футболни Прогнози

Лил - Рен

4 Февруари 2020 - 20:00
Лил
Рен
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще анализирам сблъсъка между футболистите на Лил и Рен от 23-ия кръг на шампионата в Лига 1 на Франция. Треньора на домакините Кристоф Галтие извежда на Стад Лил Метропол своите футболисти срещу гостуващия отбор на Рен.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешната футболна среща:

Лил

Лил са 4-ти във временното класиране с актив от 34 точки, записани след 10 победи, 4 равенства и 8 загуби от започването на първенството, като в изиграните 22 срещи имат положителна голова разлика 26-25. На своя стадион отборът на Лил е изиграл 11 двубоя, в които има 8 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 18-7.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Лил имат записани 3 победи и 3 загуби, като са реализирали 6 гола и са им вкарали 10 попадения.

Рен

Отборът на гостите от Рен се намира на трета позиция във временното класиране със събрани 40 точки, постигнати след 12 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 двубоя е вкарал 29 гола и е инкасирал 21 попадения в мрежата си. При гостуванията си отборът е изиграл 11 двубоя досега, в които има 5 победи, 3 равенства и 3 загуби, вкарал е 11 попадения във вратата на приемащите го състави и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 1 тимът на Червено-черните е постигнал 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 7-4.

Лил - Рен - директни двубои

В предишните 5 срещи между двата отбора, Лил има постигнатa 1 победа, Рен е постигнал 3 успеха, а една среща е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 6-8. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу отбора на Рен, играчите на Лил са записали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на Лил постигна успех в предишната си среща в Франция, а на собствения си терен има поражение в последната си среща.

Съставът на гостите от Рен има победа в последната си среща в шампионата на Франция, а при гостуванията си записа реми в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.