Обосновани Футболни Прогнози

Партик Тисъл - Грийнок Мортън

29 Декември 2018 - 17:00
Партик Тисъл
Грийнок Мортън
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
1 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе мача между съставите на Партик Тисъл и Грийнок Мортън от 19-ия кръг на футболното първенство в Чемпиъншип на Шотландия. Партик Тисъл посрещат на домашния си терен противниковия футболен отбор на Грийнок Мортън.

Факти и данни за предстоящия сблъсък:

Партик Тисъл

Домакините заемат 9-то място във временното класиране с актив от 14 точки, след 4 победи, 2 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 18 срещи са реализирали 16 гола в мрежата на противниците си и са допуснали 30 гола във вратата си. У дома Маджарите има 9 мача до момента, в които има 4 победи, 1 равенство и 4 загуби, вкарал е 11 гола във вратата на своите гости и е получил 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Чемпиъншип тимът на Партик Тисъл има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 5 попадения и са получили 7 гола от противниковите футболни тимове.

Грийнок Мортън

Отборът на гостите от Грийнок Мортън се намира на 6-та позиция във временното класиране с общ сбор от 22 точки, постигнати след 5 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача е реализирал 20 попадения и е инкасирал 27 гола в собствената мрежа. Като гост съставът има 9 двубоя, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-12.

В последните си 6 официални мача в Чемпиъншип съставът на Грийнок Мортън има на сметката си 3 равенства и 3 загуби и не са постигнали нито една победа, като са отбелязали 2 гола и са им вкарали 8 попадения.

Партик Тисъл - Грийнок Мортън - директни срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата противника, тимът на Партик Тисъл е спечелил 2 успеха, тима на Грийнок Мортън също има постигнати 2 успеха, а една среща е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 6-9. В последните 2 двубоя на своя стадион с тима на Грийнок Мортън, футболистите на Партик Тисъл са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините има загуба в последния кръг в Шотландия, а при домакинствата си постигна равенство в предишната си среща.

Отборът на Грийнок Мортън допусна поражение в последната си среща в Шотландия, а на чужд терен записа реми в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.