Обосновани Футболни Прогнози

Нант - Олимпик Марсилия

5 Декември 2018 - 20:00
Нант
Олимпик Марсилия
Прогноза: X2
Коефициент: 1.37
3 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за срещата от 16-ия кръг на шампионата в Лига 1 на Франция между футболните отбори на Нант и Олимпик Марсилия. Играчите на Нант приемат на домашния си стадион гостуващия футболен отбор на Олимпик Марсилия.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия футболен сблъсък:

Нант

Домакините от Нант заемат 12-то място във временното подреждане с общ сбор от 17 точки, от 4 победи, 5 равенства и 6 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 15 мача имат голова разлика 21-22. У дома Нант е играл 7 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 13 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Лига 1 съставът на Канарчетата е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 13 гола и получени 6 гола.

Олимпик Марсилия

Съставът на гостите от Олимпик Марсилия се намира на 5-та позиция във временното подреждане с актив от 26 точки, събрани след 8 победи, 2 равенства и 5 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 15 двубоя има голова разлика 27-22. Далеч от дома тимът е изиграл 7 срещи до момента, в които е записал 3 победи и 4 загуби, вкарал е 10 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 16 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 1 футболистите на ОМ са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 6-6.

Нант - Олимпик Марсилия - директни мачове

В предишните 5 играни мача между двата съперника, тимът на Нант е спечелил една победа, отбора на Олимпик Марсилия има записани 2 успеха, а в 2 мача двата състава не са успели да се победят, при обща голова разлика 6-7. В последните 2 срещи у дома срещу тима на Олимпик Марсилия, играчите на Нант са постигнали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините има поражение в последния си мач в Франция, а при домакинствата си постигна реми в предишния си двубой.

Съставът на Олимпик Марсилия стигна до равенство в предишния си двубой в шампионата, а на чужд терен постигна победа в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.37 Резултат: 3 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.