Обосновани Футболни Прогнози

Алтах - Хартберг

16 Декември 2018 - 15:30
Алтах
Хартберг
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.35
6 - 1
позната футболни прогнози

Днес мисля да анализирам футболната среща от 18-ия кръг на настоящият футболен сезон в Бундеслига на Австрия между съставите на Алтах и Хартберг. Алтах приемат на Кешпоинт Арена противниковия футболен отбор на Хартберг.

Факти и данни за предстоящия футболен сблъсък:

Алтах

Алтах са 11-ти в класирането с актив от 11 точки, постигнати след 2 победи, 5 равенства и 10 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 17 мача са отбелязали 20 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 27 попадения в своята мрежа. На своя терен съставът на Алтах е играл 8 двубоя досега, в които има 1 победа, 1 равенство и 6 загуби, отбелязал е 10 гола във вратата на противниците си и е допуснал 15 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Бундеслига футболистите на Алтах са записали 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 4 вкарани и 9 получени гола.

Хартберг

Отборът на гостите от Хартберг е 7-ми в класирането със събрани 23 точки, постигнати след 7 победи, 2 равенства и 8 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 17 двубоя има отрицателна голова разлика 28-31. Далеч от дома отборът е изиграл 8 срещи досега, в които има 3 победи, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 15-19.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Хартберг е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 12 гола и получени 12 гола.

Алтах - Хартберг - преки срещи

В предишният двубой между двата тима, тимът на Алтах не е постигнал нито една победа, а тима на Хартберг е записал една победа.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 4 загуби в първенството, а на своя стадион допусна поражение в предишната си среща.

Тимът на Хартберг е с 2 последователни ремита в Австрия, а далеч от дома стигна до равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.35 Резултат: 6 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.