Обосновани Футболни Прогнози

Славия - Верея Стара Загора

14 Декември 2018 - 17:30
Славия
Верея Стара Загора
Прогноза: 1
Коефициент: 1.30
4 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между футболните тимове на Славия и Верея Стара Загора от поредния кръг на настоящето футболно първенство в България в турнира Първа ПФЛ. Славия посрещат на гостуващия футболен отбор на Верея Стара Загора.

Факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Славия

Домакините от Славия се намират на 10-та позиция във временното подреждане с актив от 21 точки, записани след 5 победи, 6 равенства и 8 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 19 срещи са успели да реализират 16 гола и са допуснали 22 гола в собствената мрежа. На собствения си стадион съставът има 9 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 2 загуби, отбелязал е 8 гола в противниковата мрежа и е допуснал 6 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа ПФЛ играчите на Белите са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 3-7.

Верея Стара Загора

Гостуващият тим на Верея Стара Загора е 14-ти в класирането с общ сбор от 5 точки, след 5 равенства и 14 загуби от започването на шампионата, като все още търси първата си победа, като в изиграните 19 срещи има голова разлика 9-42. На чужд терен отборът има 9 мача, в които има 9 последователни поражения, отбелязал е 3 гола в мрежата на съперниците си и е получил 30 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Верея Стара Загора е записал 1 равенство и 5 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 2-13.

Славия - Верея Стара Загора - преки мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата състава, тимът на Славия е спечелил 1 победа, тима на Верея Стара Загора е постигнал 2 успеха, а 2 двубоя са завършили наравно, при обща голова разлика 4-6. В предишните 2 срещи у дома с тима на Верея Стара Загора, Домакините от Славия са записали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините допусна поражение в последния кръг в първенството, а у дома постигна победа в последния си двубой.

Отборът на гостите е в серия от 2 последователни загуби в първенството, а далеч от дома е с 4 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.30 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.