Обосновани Футболни Прогнози

Албасете - Осасуна

8 Декември 2018 - 19:00
Албасете
Осасуна
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.41
2 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка от 17-ия кръг на първенството в Испания в Сегунда Дивисион между футболните състави на Албасете и Осасуна. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите играчи срещу противниковия отбор на Осасуна.

Накратко факти и статистика за днешната среща:

Албасете

Албасете са 4-ти в таблицата с временното подреждане с 30 точки, събрани след 8 победи, 6 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 мача имат положителна голова разлика 23-13. Пред собствените си винаги подкрепящи го привърженици Албасете е играл 8 мача досега, в които има 4 победи, 4 равенства и все още няма загуба у дома, при голова разлика 13-6.

В последните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион отборът на Албасете има на сметката си 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, като са отбелязали в мрежата на противниците си 8 попадения и са допуснали 2 гола от играчите на своите съперници.

Осасуна

Отборът на гостите от Осасуна заема 8-мо място в класирането с общ сбор от 25 точки, събрани след 7 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 срещи има голова разлика 19-16. Навън тимът има 8 срещи досега, в които има една победа, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 6-12.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Червените е записал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 9-6.

Албасете - Осасуна - директни мачове

В последните 5 играни двубоя между двата състава, съставът на Албасете е постигнал една победа, отбора на Осасуна има спечелени 3 успеха, а една среща е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 4-5. В последните 2 срещи у дома срещу Осасуна, футболистите на Албасете имат 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 3 последователни победи в шампионата на Испания, а у дома е в серия от 3 поредни победи.

Съставът на гостите от Осасуна постигна успех в последната си среща в Испания, а при гостуванията си допусна поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.41 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.