Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Марморек - Апоел Ришон Лецион

7 Декември 2018 - 15:00
Апоел Марморек
Апоел Ришон Лецион
Прогноза: 2
Коефициент: 1.72
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между Апоел Марморек и Апоел Ришон Лецион от 14-ия кръг на шампионата в Израел в Лига Леумит. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу Апоел Ришон Лецион.

Факти и данни за днешната футболна среща:

Апоел Марморек

Апоел Марморек са 15-ти в таблицата с 5 точки, след 5 равенства и 8 загуби от старта на първенството, като все още търси първата си победа, като в изиграните 13 двубоя са успели да вкарат 5 гола във вратата на съперниците си и са допуснали 20 гола в мрежата си. На домашна сцена отборът има 7 мача, в които има 4 равенства и 3 загуби и все още няма нито една победа у дома, при голова разлика 4-8.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Апоел Марморек е записал едно равенство и 5 загуби и не са постигнали нито една победа, като са отбелязали 3 попадения и са допуснали 11 гола.

Апоел Ришон Лецион

Гостуващият отбор на Апоел Ришон Лецион е 9-ти в таблицата с 15 точки, от 3 победи, 6 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните 13 двубоя е вкарал 11 гола във вратата на противниците си и е допуснал 17 гола в мрежата си. При визитите си съставът е изиграл 7 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 6-7.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига Леумит играчите на Апоел Ришон Лецион са постигнали 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са вкарали в мрежата на своите противници 6 гола и са допуснали 7 гола от футболистите на своите съперници.

Апоел Марморек - Апоел Ришон Лецион - директни двубои

В предишните 2 играни мача между двата противника, Апоел Марморек има спечеленa една победа, а тима на Апоел Ришон Лецион също е постигнал една победа, при общо голово съотношение 5-3. В предишната среща пред своите фенове срещу Апоел Ришон Лецион, футболистите на Апоел Марморек нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините е с 5 последователни поражения в първенството на Израел, а при домакинствата си е в серия от 2 загуби.

Тимът на Апоел Ришон Лецион записа равенство в предишния си мач в Израел, а като гост допусна неуспех в последната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.72 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.