Обосновани Футболни Прогнози

Нюрнберг - Фрайбург

22 Декември 2018 - 16:30
Нюрнберг
Фрайбург
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.48
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата между футболните отбори на Нюрнберг и Фрайбург от 17-ия кръг на сезона в Германия в турнира Бундеслига. Играчите на Нюрнберг излизат срещу Фрайбург на домашния си стадион.

Факти и статистика за днешната среща:

Нюрнберг

Домакините са на 18-та позиция в класирането с общ сбор от 11 точки, от 2 победи, 5 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 16 двубоя имат голова разлика 14-37. На домашна сцена Нюрнберг има 8 мача, в които има 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 9-10.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Франките е постигнал едно равенство и 5 загуби и нямат победа, като са вкарали 3 гола и са допуснали 15 гола.

Фрайбург

Гостуващият тим на Фрайбург заема 12-то място в класирането с актив от 18 точки, записани след 4 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 мача има голова разлика 20-25. Навън тимът е изиграл 7 двубоя, в които е записал една победа, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 7 попадения в противниковата врата и е получил 14 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Брайзгауците има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-9.

Нюрнберг - Фрайбург - директни двубои

В предишните 5 срещи между двата състава, отборът на Нюрнберг няма записана нито 1 победа, отбора на Фрайбург има записани 3 успеха, а 2 срещи са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 5-12. В предишните 2 двубоя у дома с тима на Брайзгауците, играчите на Нюрнберг нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините от Нюрнберг е в серия от 3 последователни поражения в Германия, а у дома допусна поражение в последната си среща.

Съставът на Фрайбург постигна реми в предишния си двубой в първенството на Германия, а далеч от дома е в серия от 2 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.48 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.