Обосновани Футболни Прогнози

Олимпиакос - Панайтоликос

3 Декември 2018 - 19:30
Олимпиакос
Панайтоликос
Прогноза: 1
Коефициент: 1.14
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между футболните отбори на Олимпиакос и Панайтоликос от 13-ия кръг на настоящият футболен сезон в Гърция в Супер Лига.

Но нека да разгледаме информацията за днешния сблъсък:

Олимпиакос

Играчите на отбора домакин са 3-ти във временното подреждане с актив от 23 точки, събрани след 7 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача имат положителна голова разлика 15-6. Пред собствените си привърженици отборът на Олимпиакос е изиграл 6 двубоя, в които е записал 4 победи, едно равенство и една загуба, отбелязал е 10 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Олимпиакос е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 6-4.

Панайтоликос

Тимът на гостите от Панайтоликос заема 9-та позиция в класирането с актив от 15 точки, от 4 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 срещи е вкарал 14 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 15 попадения във вратата си. Навън тимът е изиграл 5 срещи до момента, в които има една победа, 1 равенство и 3 загуби, реализирал е 4 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Супер Лига футболистите на Панайтоликос са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 8 попадения и са инкасирали 8 попадения от играчите на своите противници.

Олимпиакос - Панайтоликос - преки мачове

В последните 5 двубоя между двата съперника, Червенобелите е записал 5 победи, а отбора на Панайтоликос няма спечелена нито една победа, при обща голова разлика 18-4. В предишните 2 срещи на своя терен с Канарчетата, футболистите на Олимпиакос имат 2 победи.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините постигна успех в последния си двубой в шампионата, а у дома записа реми в последния си двубой.

Тимът на гостите има успех в предишната си среща в първенството, а далеч от дома е в серия от 2 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.14 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.