Обосновани Футболни Прогнози

Фейенорд - ВВВ Венло

6 Декември 2018 - 21:00
Фейенорд
ВВВ Венло
Прогноза: 1
Коефициент: 1.22
4 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между футболистите на Фейенорд и ВВВ Венло от 15-ия кръг на текущото първенство в Холандия в турнира Ередивизи. Треньора на домакините извежда на Стадион Фейенорд своите играчи срещу футболистите на ВВВ Венло.

Накратко факти и статистика за днешната футболна среща:

Фейенорд

Домакините са 3-ти във временното подреждане с актив от 29 точки, записани след 9 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 13 срещи са реализирали 25 гола и са позволили да им вкарат 14 попадения в своята мрежа. Пред своите винаги подкрепящи го привърженици съставът е изиграл 7 двубоя до момента, в които е записал само победи, вкарал е 16 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 4 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Ередивизи съставът на Южняците е записал 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 9 вкарани и 5 получени гола.

ВВВ Венло

Тимът на гостите от ВВВ Венло се намира на 8-ма позиция в класирането с 19 точки, от 5 победи, 4 равенства и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните 13 срещи има отрицателна голова разлика 17-18. Далеч от дома тимът има 7 срещи досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-12.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на ВВВ са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9-13.

Фейенорд - ВВВ Венло - преки мачове

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, Южняците е спечелил 2 успеха, отбора на ВВВ Венло също има записани 2 победи, а в 1 среща двата отбора са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 6-6. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу ВВВ, футболистите на Фейенорд са постигнали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Фейенорд е с 3 победи в първенството, а у дома е в серия от 4 последователни успеха.

Съставът на гостите има неуспех в предишния си мач в шампионата, а далеч от дома има поражение в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.22 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.