Обосновани Футболни Прогнози

Еркулес - Пералада-Жирона Б

9 Декември 2018 - 19:00
Еркулес
Пералада-Жирона Б
Прогноза: 1
Коефициент: 1.68
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се състои срещата от 16-ия кръг на първенството в Испания в турнира Сегунда Дивисион Б Група 3 между отборите на Еркулес и Пералада-Жирона Б. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Естадио Хосе Рико Перес своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Пералада-Жирона Б.

Време е за фактите за предстоящия футболен сблъсък:

Еркулес

Домакините от Еркулес са 4-ти в таблицата с актив от 27 точки, след 8 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 15 срещи са отбелязали 14 попадения във вратата на съперниците си и са получили 9 гола в своята мрежа. У дома Еркулес има 7 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7-5.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Еркулес е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 5 гола и са получили 4 гола от противниковите състави.

Пералада-Жирона Б

Гостуващият състав на Пералада-Жирона Б е на 20-то място във временното подреждане с общ актив от 13 точки, записани след 2 победи, 7 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните 14 двубоя е отбелязал 14 гола и е допуснал 18 гола в мрежата си. Далеч от дома отборът е изиграл 7 двубоя до момента, в които има 2 победи, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика 7-7.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион Б Група 3 отборът на Пералада-Жирона Б е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 8 гола.

Еркулес - Пералада-Жирона Б - директни двубои

В последните 2 изиграни срещи между двата тима, съставът на Еркулес е спечелил една победа, а отбора на Пералада-Жирона Б също е спечелил една победа, при общо голово съотношение 3-4. В предишната среща пред своите почитатели с състава на Пералада-Жирона Б, футболистите на Еркулес имат една победа.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на Еркулес има неуспех в предишната си среща в шампионата на Испания, а у дома постигна победа в последния си двубой.

Съставът на гостите има неуспех в последния си двубой в първенството на Испания, а при визитите си има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.68 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.