Обосновани Футболни Прогнози

Зандхаузен - Хайденхайм

2 Декември 2018 - 14:30
Зандхаузен
Хайденхайм
Прогноза: X2
Коефициент: 1.61
1 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои футболния мач между футболните състави на Зандхаузен и Хайденхайм от 15-ия кръг на шампионата в Втора Бундеслига на Германия. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Хайденхайм.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешния футболен мач:

Зандхаузен

Футболистите на Зандхаузен са 16-ти във временното класиране с 10 точки, натрупани след 2 победи, 4 равенства и 8 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 14 срещи имат голова разлика 14-22. На своя терен тимът е играл 6 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 4-6.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Бундеслига съставът на Зандхаузен има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са реализирали 10 попадения и са получили 11 гола.

Хайденхайм

Гостуващият състав на Хайденхайм е 11-ти в класирането с актив от 20 точки, натрупани след 5 победи, 5 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 14 мача има голова разлика 21-19. Навън тимът е изиграл 7 срещи, в които е записал 1 победа, 4 равенства и 2 загуби, вкарал е 10 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Втора Бундеслига играчите на Хайденхайм имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са вкарали в противниковата врата 8 гола и са инкасирали 8 попадения от играчите на противниците си.

Зандхаузен - Хайденхайм - директни двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата отбора, Зандхаузен няма нито една победа, Хайденхайм е спечелил 2 успеха, а в 3 двубоя двата противника са си поделили точките, при обща голова разлика 4-7. В предишните 2 двубоя у дома срещу Хайденхайм, Домакините от Зандхаузен нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините има неуспех в предишния кръг в първенството, а на своя стадион стигна до реми в предишния си двубой.

Отборът на гостите допусна неуспех в последната си среща в Германия, а на чужд терен е в серия от 3 ремита.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.61 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.