Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Тел Авив - Бейтар Йерусалим

10 Декември 2018 - 21:00
Апоел Тел Авив
Бейтар Йерусалим
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 3
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на мача от поредния кръг на текущият шампионат в Израел в Висша Лига между тимовете на Апоел Тел Авив и Бейтар Йерусалим. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Лъвовете от столицата на домашния си терен.

Информацията за днешния сблъсък:

Апоел Тел Авив

Играчите на състава домакин са 13-ти в таблицата с временното класиране със събрани 11 точки, натрупани след една победа, 8 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 двубоя са реализирали 6 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 8 попадения в своята мрежа. На собствения си стадион Апоел Тел Авив е играл 5 мача до момента, в които е записал една победа, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 2-2.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига съставът на Червените демони е записал 4 равенства и 2 загуби и са без победа, като са записали 3 гола и са им вкарали 5 попадения.

Бейтар Йерусалим

Гостуващият тим на Бейтар Йерусалим е 14-ти в таблицата с 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и 7 загуби от началото на първенството, като в изиграните 12 срещи има отрицателна голова разлика 14-26. При гостуванията си тимът има 6 мача, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7-12.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Бейтар Йерусалим имат в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 13 получени гола.

Апоел Тел Авив - Бейтар Йерусалим - директни мачове

В последните 5 играни мача между двата състава, тимът на Апоел Тел Авив не е спечелил нито една победа, отбора на Бейтар Йерусалим е постигнал една победа, а 4 двубоя са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 3-4. В последните 2 срещи пред своите фенове с отбора на Бейтар Йерусалим, Домакините от Апоел Тел Авив нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините е с 3 поредни равенствa в Израел, а на своя стадион записа реми в последния си двубой.

Отборът на Бейтар Йерусалим стигна до равенство в предишния си мач в шампионата, а при гостуванията си има поражение в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.