Обосновани Футболни Прогнози

Пескара - Венеция

27 Декември 2018 - 20:00
Пескара
Венеция
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от мача от 17-ия кръг на първенството в Италия в турнира Серия Б между отборите на Пескара и Венеция. Футболистите на Пескара излизат срещу гостуващите футболисти на Венеция на домашния си стадион Адриатико.

Информацията за предстоящия двубой:

Пескара

Домакините от Пескара заемат 6-та позиция в класирането с общ сбор от 26 точки, след 7 победи, 5 равенства и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 16 срещи имат голова разлика 24-21. На своя терен Пескара е изиграл 8 мача досега, в които е записал 6 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 14-7.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Пескара са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 9 гола и са получили 11 попадения от играчите на своите противници.

Венеция

Съставът на гостите от Венеция е 12-ти във временното класиране с общ сбор от 20 точки, от 5 победи, 5 равенства и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните 16 двубоя има отрицателна голова разлика 16-17. Навън тимът има 8 мача, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 7-10.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Венеция има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-7.

Пескара - Венеция - директни двубои

В предишните 2 играни мача между двата противника, Пескара е спечелил една победа, състава на Венеция няма постигната нито една победа, а в една среща двата състава са си разделили точките, при общо голово съотношение 1-0. В последната среща на своя стадион срещу Венеция, играчите на Пескара са постигнали 1 победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините от Пескара има поражение в предишния си двубой в шампионата, а у дома има успех в предишния си мач.

Тимът на гостите допусна неуспех в предишната си среща в Италия, а като гост е в серия от 2 равенствa.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.