Обосновани Футболни Прогнози

Слиго Роувърс - Дери Сити

29 Септември 2012 - 21:45
Слиго Роувърс
Дери Сити
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
4 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе футболната среща между футболните тимове на Слиго Роувърс и Дери Сити от 26-ия кръг на текущият сезон в Ирландия във Висшата Дивизия.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

Слиго Роувърс

Домакините са на първо място в класирането с 54 точки, постигнати след 15 победи, 9 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 25 двубоя са успели да реализират 45 гола във вратата на противниците си и са допуснали 16 гола в собствената мрежа. У дома съставът е изиграл 13 двубоя до момента, в които има 9 победи, 4 равенства и нито 1 загуба у дома, реализирал е 30 попадения във вратата на гостуващите тимове и е допуснал 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Слиго Роувърс имат на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 12-2.

Дери Сити

Гостуващият тим на Дери Сити е 7-ми във временното подреждане с 30 точки, записани след 8 победи, 6 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 срещи има отрицателна голова разлика 26-30. Далеч от дома отборът е играл 13 срещи досега, в които има 4 победи, 5 равенства и 4 загуби, при голова разлика 15-14.

В последните си 6 официални срещи в Висша Дивизия отборът на Дери Сити има в актива си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 4-8.

Слиго Роувърс - Дери Сити - преки мачове

В последните 5 изиграни мача между двата състава, тимът на Слиго Роувърс има записани 2 победи, тима на Дери Сити не е спечелил нито една победа, а в 3 двубоя двата съперника са си поделили точките, при обща голова разлика 7-3. В предишните 2 мача на своя терен с Дери Сити, играчите на Слиго Роувърс нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините записа реми в последния кръг в Ирландия, а на собствения си терен е с 4 последователни успеха.

Съставът на гостите от Дери Сити е в серия от 4 последователни загуби в първенството, а на чужд терен е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.