Обосновани Футболни Прогнози

Тротур Рейкявик - Тиндастол

22 Септември 2012 - 17:00
Тротур Рейкявик
Тиндастол
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
6 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам футболния мач между Тротур Рейкявик и Тиндастол от поредния кръг на сезона в Първа Дивизия на Исландия.

Накратко факти и статистика за днешната футболна среща:

Тротур Рейкявик

Тротур Рейкявик се намират на 5-то място във временното подреждане с 30 точки, постигнати след 8 победи, 6 равенства и 7 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 21 мача имат голова разлика 28-26. На своя стадион Тротур Рейкявик има 10 мача досега, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 2 загуби, реализирал е 16 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Тротур Рейкявик имат в актива си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 8-6.

Тиндастол

Гостуващият отбор на Тиндастол е 8-ми в таблицата с временното подреждане със събрани 27 точки, от 8 победи, 3 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 21 мача е отбелязал 34 гола в противниковата врата и е инкасирал 36 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът има 10 двубоя досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 5 загуби, реализирал е 16 гола в мрежата на приемащите го отбори и е позволил да му вкарат 22 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия играчите на Тиндастол са постигнали 3 победи и 3 загуби, като са отбелязали в вратата на противниците си 7 попадения и са получили 14 попадения от противниковите футболни отбори.

Тротур Рейкявик - Тиндастол - преки мачове

В последният двубой между двата състава, Тротур Рейкявик не е записал нито една победа, а състава на Тиндастол е спечелил една победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на Тротур Рейкявик постигна победа в предишната си среща в първенството на Исландия, а на своя стадион има поражение в предишния си мач.

Тимът на гостите има загуба в последния кръг в Исландия, а на чужд терен постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 6 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.